aboutus

HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD

HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD
1 2 3 4
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: SOOME
Aantal werknemers: 70~100
Jaarlijkse omzet: 1000000-1500000
Opgericht Jaar: 1995
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Co., Ltd zich in de fabrikant specialiseren en de verkoop die van Hebeisoome Verpakkende Machines van golfdoosmachines. Sinds zijn onderneming in 1995, wordt het gevestigd in China „Dongguang“, Cangzhou-stad.

 

om de productieefficiency te versnellen, zijn er drie productieworkshops met een installatiegebied van 20000 ㎡, 108 werknemers, Productiecapaciteit van 1800 reeksen per jaar.

China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Plakkend met mechanotronics, moeten de intelligente verrichting, het eenvoudige gebruik, het energiebehoud en de milieubescherming die de collectieve filosofie die van onze arbeiders de woeste concurrentie op golf verpakkingsgebied onder ogen zien zijn omhoog met het hoge tempo van het moderne leven houden.

China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

 

Wij zetten onze harten in onze mening om geen inspanning te leveren uitrustend elk product. Vooral ontwikkelden wij automatisch verscheidene nieuwe hoge snelheidsmachines die de de concurrentiecapaciteit van onze klanten verbeterden, ook de erkenning van duizenden inpakkend bedrijven van domestics werden en overzee op het principe van eerlijk en betrouwbaar baseerden.

China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 2

China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 3

Onze producten vinden etc. een goede verkoop in Argentinië, Rusland, India, Italië, Duitsland, Egypte, Vietnam, Spanje, Iran, Turkije. Iedereen die met ons samenwerken is trots van ons goed na de dienst en onbevangen houding.

China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 4

Ons doel is eenvoudig: de beste machines aan de beste prijzen verkopen, en verstrekt industrie-leidende klantenservice. Wij worden persoonlijk om elk van onze klanten te kennen, en wij weten het hoe te ontdekken het waardevolste deel van onze zaken SOOME-verpakking, is om anderen te helpen hun doelstellingen bereiken.

China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 5

 

Geschiedenis

China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Dienst

De Beste Dienst van de VERPAKKENDE MACHINES van SOOME

 

Vrije Pre-Sales/Vrije Vervangstukken die raadplegen

 

SOOME Company aanbieding 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.
Uw orde wordt verstrekt door ons, zullen wij ons beste proberen om snelle levering aan iedereen te maken.

 

24 de Dienst van urennaverkoop
Vrije waarborgreparatie (met inbegrip van arbeid en materiaal): de vrije reparatiedienst tijdens de periode van de kwaliteitsgarantie en de redelijke last voor vervangstukken en het handhaven van de dienst na de periode van de kwaliteitsgarantie. Wij zullen nooit onze verantwoordelijkheden op product bezaten tekorten vrijstellen.

 

Antwoordende tijd:

Op het ontvangen van het bericht van de gebruiker, verzekeren wij de naverkooptechnische ondersteuning van 24 uur.

 

Vervangstukken:

De noodzakelijke vervangstukken worden verstrekt samen met producten aan klanten.

 

Vrije technische opleiding:

De integratie en normatieve technologie opleiding is beschikbaar kostenloos aan klanten door ons technisch personeel om te verzekeren zij in regelmatige verrichtingen van hardware en software van producten bekwaam zijn en zij kleine problemen schatten en kunnen oplossen.

 

Telefoononderzoek:

Ons naverkoopteam zal de gebruiker elke maand tijdens de garantieperiode telefoneren om de arbeidsvoorwaarde van de producten op te volgen, en problemen te ontdekken en op te lossen, indien nodig.

 

De dienst van de plaatsinstructie van installatie is beschikbaar.

Voor meer gedetailleerde informatie over onze verpakkende machines, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: angie@soomepack.com, en verheugt zich op het werken met u.

Ons Team

SOOME-het Team heet u welkom!

 

SOOME-het BEDRIJF brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartement., aangezien de uitbreiding van onze zaken, wij meer vrienden welkom heten.

China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

 

China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 2

 

China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 3

 

De opleiding is een kerncursus voor alle leden en wij zullen diverse opleiding organiseren om ons te helpen om onze capaciteiten te verbeteren en ons te laten de schoonheid van het leven vinden. Wij waarderen de tijd wij samen leren en bestuderen.

 

China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 4

China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 5

 

Tijdens het gehele jaar, zal ons bedrijf verschillende activiteiten in onze teams organiseren, kunnen zij van hun kleurrijk leven genieten naast het werken.

Ons bedrijf houdt een partij om de verjaardag van onze teamleden te vieren, zijn wij niet alleen team, maar ook families.

China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 6

China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 7

 

Contactgegevens