Bericht versturen
Thuis

HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD

Een paar woorden over ons
China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel
HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD
China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel
China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel
China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel
China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5

HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD

China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1


 

HebeiSOOME VerpakkingsmachinesCo., Ltd. Gespecialiseerd in defabrikant en verkoopIn de eerste plaats heeft de Commissie in de loop van de afgelopen vijf jaar een aantal voorstellen ingediend voor de oprichting1995, is het gevestigd in China, Dongguang, stad Cangzhou.

 

Om de efficiëntie van de productie te versnellen, zijn er drie productiewerkplaatsen met een oppervlakte van20000 m2,108 werknemers, productiecapaciteit1800 setsper jaar.

 

We hebben ons hart in onze geest gelegd om geen moeite te doen om elk product uit te rusten.e ontwikkelde een aantal nieuwe automatische hogesnelheidsmachines die het concurrentievermogen van onze klanten verbeterden,Ook kreeg de erkenning van duizenden verpakkingsbedrijven van binnen- en buitenland gebaseerd op het principe van eerlijk en betrouwbaar.

 

Onze producten worden goed verkocht in Argentinië, Rusland, India, Italië, Duitsland, Egypte, Vietnam, Spanje, Iran, Turkije enzovoort.Iedereen die met ons samenwerkt, is trots op onze goede na-service en onze open-mindedheid.

 

Ons doel is eenvoudig: de beste machines tegen de beste prijzen verkopen en de beste klantenservice bieden.En we weten hoe we het meest waardevolle onderdeel van ons bedrijf kunnen ontdekken., om anderen te helpen hun doelen te bereiken.

 

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : SOOME

Aantal werknemers : 70~100

Jaarlijkse omzet : 1000000-1500000

Opgericht Jaar : 1995

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

bedrijfsdiensten

De Beste Dienst van de VERPAKKENDE MACHINES van SOOME

 

Vrije Pre-Sales/Vrije Vervangstukken die raadplegen

 

SOOME Company aanbieding 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.
Uw orde wordt verstrekt door ons, zullen wij ons beste proberen om snelle levering aan iedereen te maken.

 

24 de Dienst van urennaverkoop
Vrije waarborgreparatie (met inbegrip van arbeid en materiaal): de vrije reparatiedienst tijdens de periode van de kwaliteitsgarantie en de redelijke last voor vervangstukken en het handhaven van de dienst na de periode van de kwaliteitsgarantie. Wij zullen nooit onze verantwoordelijkheden op product bezaten tekorten vrijstellen.

 

Antwoordende tijd:

Op het ontvangen van het bericht van de gebruiker, verzekeren wij de naverkooptechnische ondersteuning van 24 uur.

 

Vervangstukken:

De noodzakelijke vervangstukken worden verstrekt samen met producten aan klanten.

 

Vrije technische opleiding:

De integratie en normatieve technologie opleiding is beschikbaar kostenloos aan klanten door ons technisch personeel om te verzekeren zij in regelmatige verrichtingen van hardware en software van producten bekwaam zijn en zij kleine problemen schatten en kunnen oplossen.

 

Telefoononderzoek:

Ons naverkoopteam zal de gebruiker elke maand tijdens de garantieperiode telefoneren om de arbeidsvoorwaarde van de producten op te volgen, en problemen te ontdekken en op te lossen, indien nodig.

 

De dienst van de plaatsinstructie van installatie is beschikbaar.

Voor meer gedetailleerde informatie over onze verpakkende machines, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: angie@soomepack.com, en verheugt zich op het werken met u.

Bedrijfteam

SOOME-het Team heet u welkom!

 

SOOME-het BEDRIJF brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartement., aangezien de uitbreiding van onze zaken, wij meer vrienden welkom heten.

China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

 

China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 2

 

China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 3

 

De opleiding is een kerncursus voor alle leden en wij zullen diverse opleiding organiseren om ons te helpen om onze capaciteiten te verbeteren en ons te laten de schoonheid van het leven vinden. Wij waarderen de tijd wij samen leren en bestuderen.

 

China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 4

China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 5

 

Tijdens het gehele jaar, zal ons bedrijf verschillende activiteiten in onze teams organiseren, kunnen zij van hun kleurrijk leven genieten naast het werken.

Ons bedrijf houdt een partij om de verjaardag van onze teamleden te vieren, zijn wij niet alleen team, maar ook families.

China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 6

China HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 7